Ovo je primjer HTML sa linkom Manjina.
Tekst neki ide ovdje
Početna stranica > Vijesti

Vijesti

POZIV ZA UČEŠĆE U RADIONICAMA MEDIJSKE PISMENOSTI ZA OSOBE TREĆE ŽIVOTNE DOBI

25.01.2021.


Godine vam nisu prepreka. Želite da se vaš glas čuje u javnosti i da naučite koristiti savremene digitalne tehnologije. Vi ste prava osoba za radionice medijske pismenosti koje organizujemo.

Udruženje Crnogoraca i prijatelja Crne Gore “Lovćen” Banja Luka i Kulturno društvo Makedonaca „Vardar“ Banja Luka pozivaju vas da učestvujete u projektu „Po-javi se“ podržanom od Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine. U sklopu ovog projekta biće izvedene radionice medijske pismenosti za osobe treće životne dobi. Učesnici radionica će nakon edukacije biti u mogućnosti da samostalno izrađuju i objavljuju jednostavne web sadržaje i da koriste digitalne aplikacije za ostvarivanje socijalnih kontakata. 

Zainteresovani se mogu prijaviti na imejl lovcenbl@yahoo.com ili na telefon 065 691 935 i da ostave broj telefona. Broj polaznika je ograničen, a prijave se primaju do 15. februara 2021. godine, odnosno do popune mjesta.

Radionice će se održavati u prostorijama Saveza nacionalnih manjina Republike Srpske u ulici Cara Lazara 22, 78000 Banja Luka u periodu od februara do maja 2021. Tačni datumi održavanja biće naknadno oglašeni.

Voditelji radionica su naši istaknuti članovi Ljubica Janjetović i Dejan Arsić.