Ovo je primjer HTML sa linkom Manjina.
Tekst neki ide ovdje
Početna stranica > Vijesti

Vijesti

IN MEMORIAM Đorđe Mikeš

17.12.2020.


Tužnim srcem primili smo vijest da nas je u srijedu, 16. decembra 2020. godine napustio  naš veliki prijatelj i dugogodišnji saradnik Đorđe Mikeš.

Pored njegovog velikog doprinosa na sportskoj i društvenoj sceni, gospodin Mikeš je bio dugogodišnji član Upravnog, a odnedavno i Nadzornog odbora Saveza nacionalnih manjina Republike Srpske, a nemjerljiv je njegov predani rad kao predsjednika Upravnog odbora Jevrejskog kulturnog centra i potpredsjednika Jevrejske opštine Banja Luka.

Gospodina Mikeša ćemo pamtiti kao velikog sportskog i društvenog radnika, a posebno po doprinosu u očuvanju kulture, istorije i običaja Jevreja u Banjaluci, Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.  

Neizmjerno cijenimo svaki njegov savjet, podršku i pomoć u realizaciji naših mnogobrojnih aktivnosti, kao i našu dugogodišnju saradnju na promociji i zaštiti prava pripadnika nacionalnih manjina.

Njegov iznenadni odlazak veliki je gubitak za porodicu i prijatelje, a nama ostaje sjećanje i čast da smo imali priliku družiti se i sarađivati sa Đorđem.

U ime Saveza nacionalnih manjina Republike Srpske, porodici i prijateljima gospodina Mikeša upućujemo izraze najdubljeg saučešća. 

S poštovanjem,

Savez nacionalnih manjina Republike Srpske