Ovo je primjer HTML sa linkom Manjina.
Tekst neki ide ovdje
Početna stranica > Vijesti

Vijesti

Posjeta gradonačelnika Radojičića Savezu i udruženjima nacionalnih manjina

06.10.2020.


Na inicijativu predsjednika Saveza nacionalnih manjina Republike Srpske, Franje Rovera, u ponedjeljak 5. oktobra upriličen je radni sastanak predstavnika Saveza i udruženja nacionalnih manjina sa gradonačelnikom Banjaluke, Igorom Radojičićem.

Ovom prilikom, gradonačelnik Radojičić je pohvalio rad svih udruženja u prethodnom periodu iako aktuelna epidemiološka situacija u tekućoj godini znatno otežava rad i aktivnosti udruženja, posebno u onoj mjeri koja se odnosi na veće kulturne događaje koji uključuju i prisustvo većeg broja ljudi. Takođe, izrazio je zahvalnost za sve dosadašnje upućene kritike, pohvale i sugestije koje su u mnogome dale doprinos kreiranju pozitivne lokalne politike i nastavku podrške radu i aktivnostima udruženja nacionalnih manjina.

Redovni radni sastanci i susreti udruženja nacionalnih manjina sa predstavnicima Gradske uprave i gradonačelnikom grada Banja Luka su redovna godišnja aktivnost prilikom koje predstavnici udruženja i Saveza redovno informišu o aktuelnim projektima i realizovanim aktivnostima koji doprinose promociji kulture i kulturnog naslijeđa nacionalnih manjina, a koji ujedno doprinose i boljoj promociji Grada Banja Luka.

M. K.